Kennel DEMSSIN

   
Hernandez Eija  
32100 Ypäjä  
050-521 3147  
demssin@jippii.fi  

Demssin & Thundersky esittelevät yhdessä pentueensa ja koiransa! Panostamme ennen kaikkea terveisiin, paimennusvietin omaaviin koiriin! Pentueita suunnitteilla, voit kysellä mm. e-mailitse...demssin@jippii.fi..

! Uusimmat kuulumiset ja päivitykset löydät täältä !

muut linkit sivun alaosassa!

Kasvattimme

A-pentue: Syntynyt 03.01.1996. Emänä pentueessa Yazina's Donna Juanita (mm. agi 2-lk, näytt. Sert ). Isänä V-98, KANS,FIN, EST MVA,ÖbSg-92, BH Pikkupaimenen Pick of the Pack (mm. toko-voi, LTE +224). Demssin Arthuro, Acaso, Abrazo, Afilado, Aciedro

Demssin Arthuro, "Turin" on vilkas ja tempperamenttinen paimen sanan varsinaisessa merkityksessä. Hänet on esitetty kerran näyttelyssä ennen muuttoaan Karibialle. Tuomarina oli T. Mc Coy, Irlannista. Arvosteluna: Erittäin hyvä pentu, ihana pää ja silmät, erittäin hyvä kaula, ihanat lavat. Liikkuu kauniisti, joskin hieman ujosti (PEK 1). "Turin" työskentelee paimenena Dominikaanisessa tasavallassa yhdessä siskonsa Acierdon kanssa.

Demssin Acaso, "Vili" on tempperamenttinen ja hyväluonteinen autoileva kotikoira.

Demssin Afilado,"Punainen" on vilkas tyttö. Hänet on esitetty kerran näyttelyssä kuuden kuukauden iässä. Tuomarina Tommy Mc Coy irlannista. Arvosteluna: Kaunis 6 kuukauden ikäinen narttu, hieman voimakas pää, hyvät tummat silmät, kaunis kaula, hyväasentoiset lavat, hyvä ylälinja. Ei liiku kovin hyvin takaa. (PEK 2)

Demssin Acierdo "Pipsa" on erittäin tempperamenttinen, terävä ja omia polkujaan kulkeva tyttö. Hänet on myös kerran esitetty näyttelyssä. Arvostelu: Hyvin kaunis 6 kk ikäinen narttu, kaunis pää, hyvät tummat silmät, hyväasentoiset korvat, hyvä kaula ja lavat. Kaunis tasainen ylälinja, hyvässä turkissa. Liikkuu ja esiintyy hyvin. (PEK 1, kp, ROP-p ). Pipsan päivät kuluvat kovassa paimennustyössä Dominikaanisessa tasavallassa paahtavan auringon alla.

Hänellä on ollut yksi pentue ennen muuttoaan FIN MVA Starsky Gary Grantin kanssa. Pennut ovat pärjänneet hyvin näyttelyissä ja kaikki tarkastetut koirat ovat olleet terveitä lonkiltaan ja silmiltään. Myös paimennusvietti, terävyys ja melkoinen tempperamenttisyys ovat periytyneet.

D-pentue: Synt. 04. 2001, Emänä pentueessa Starlet Elaisa "Rita"( näytt. 3 sert, toko alo) . Isänä BH, Starsky Sebastian "Panda", joka toimii työkoirana rajavartiolaitoksella. Pentueen Sukutaulut Demssin Duquesa, Durazno, Donna, Dixie ja Davy.

Demssin Donna Oli maatilalla paimenena, osallistuen ja opetellen lähes kaikkia maatilantöitä. Valitettavasti auton paimentaminen koitui tämän ihanan neidon kohtaloksi..

FIN MVA Demssin Duquesa "Hetu" on luonnetestattu pistein + 125. Lonkat ovat A ja silmät terveet. Hetun löydät kennel Starskyn sivuilta

Hetu

Demssin Davy On musta-valkoinen uros joka omaa myöskin kovan paimennusvietin.

Demssin Durazno Harrastaa rauniokoira toimintaa, ja näyttelystä tällä nartulla myöskin on mm. serti. Lonkat ovat terveet, eli A.

Durazno


E-pentue: Syntynyt 26.05.2001, Emänä pentueessa Basa, Isänä BH,Woodrail Jazzman (toko-voi, lte 190, pera,peha tuloksia). DEMSSIN Ejemplo, Esmeralda; Encanto, Elegante, Efecto, Ensueno, Excelente.

BH Demssin Excelente "Demi" On sinivalkoinen uros, joka seuraa isänsä jalanjälkiä ja harrastaa mm. raunioita. Tokossa kilpailee voittajaluokassa. Lonkat ovat A ja silmät terveet.

BH Demssin Ensueno "Zero" on erittäin vilkas koira, jonka kanssa on aloiteltu tottiksen ja raunioiden merkeissä. Tokossa voittajaluokassaluokassa. Lonkat A, kyynärät 0-0.

Demssin Ejemplo "Donna" on erittäin energinen koira, joka toimii kotonansa paimentaen mm. kalkkunoita ym. perheen lintuja.

BH Demssin Efecto, "Lenni"on sini-valkoinen uros, joka kisaa tokossa voittajaluokassa ja agilityssä 1-lk:ssa. Lonkat ovat A. Lennin omat kotisivut löydät täältä

Demssin Esmeralda "Viivi" on mustavalkoinen vauhti-mimmi, joka on käynyt myös mm. raunioilla.

Viivi

Demssin Elegante "Hari" oli erittäin vilkas, rohkea ja tominnanhaluinen koira, joka harrasti mm. raunioita. Lonkat A. Suruksemme Hari menehtyi 29.8.2002.

Hari

F-pentue: Syntynyt 30.05.2002. Emä: Starlet Elaisa, Isä: BH Starsky Sebastian. Demssin Fame, Fanta; Fantasy, Felicidad, Franco, Fuerte

BH Demssin Fanta "Fantalla" on tokossa osallistumisoikeus voittajaluokkaan. Näyttelyistä on junioriluokasta ERI.

G-pentue: Syntynyt 27.3.2003 Emä FIN MVA Thundersky's Corazon (lte + 140), Isä: BH, FIN MVA Dembatidor (lte + 155). Demssin Genesis, Gisella, Goofy, Grumpy

Mikäli haluat lukea lisää rodusta ja sen ominaisuuksista ym. käy ehdottomasti suomen bordercolliet & australian kelpiet yhdistyksen kotisivuilla!

Tuontimme

Borberbrook Swan Lake "Pixie" synt. 16.06. 2002, Lonkat A, kyynärät sekä polvet 0-0. Kasvattaja: Audery MCConnachie kennel Borderbrook

"A puppy of correct shape, showing a lot of promise for the future. Head good, good reach of neck, super angulation front & rear, good level topline, a dog for the future, lovely bitch"Turku KV 2003, Denis Craven, Iso-Britannia.

Pixien näyttelyura on alkanut kivasti, hänellä on jo kolme sertiä. Jos haluat katsoa Pixien sukua niin löydät sen bordercollieiden tietokannasta.

 

Kuvia

Kasvattiemme Jälkeläisiä

(i .FIN MVA Starsky Gary Grant - e. Demssin Acierdo) Syntynyt 15.04. 1998. Dembatidor, Bacilar, Besito, Bello, Basa, Bravo ja Bahia

FIN MVA, BH Dembatidor"Lazy" on terävä ja tempperamenttinen, lapsirakas ja vilkas uros. Omaa todella voimakkaan paimennusvietin ja työskenteleekin täysipäiväisenä vuohipaimenena. Sen lisäksi harrastaa suojelua. Tokossa avoimessa luokassa.

Lazy on lonkiltaan ja silmiltään täysin terve. Luonnetestattu pistein + 155. Näyttelyistä mm. ROP, kp, 3xSERT, Cacib. Suunnittelee jalostuuraansa paimentavien narttujen kanssa...

"A perfectly balanced dog, carrying a welth of coat but a type of example at the breed & this is the type that I would breed for, but I often missed". Turku KV 2003, Denis Craven, Iso-Britannia

Dembatidor

Bacilar "Timi" on erittäin ystävällinen ja vilkas poika. Timi on omistajansa mukana mukana talleilla päivittäin. Näyttelyssä esiintyi kerran JUN 2. Omistajansa suruksi jäi traktorin alle ennen aikuisikäänsä ja menehtyi.

Besito "Linda" on vilkas, tempperamenttinen ja tyypikäs tyttö. Viihtyy aktiivisena kotikoirana. Hänellä on ollut yksi pentue Starsky kenneliin. Lonkiltaan terve B, näytt. 1 palk. Linda on luonnetestattu 6. 10. 2002, mutta luonnetestitulos mitätöitiin koska testi tehtiin liian pian pentujen saamisen jälkeen. Toimintakyky +2 (suuri), Terävyys +1 (pieni, ilman jöljelle jäävää hyökkäyshalua). Puolustushalu +1 (pieni), Taisteluhalu +1 (erittäin suuri), Hermorakenne +2 (suht. rauhallinen) , Tempperamennti +3 (vilkas) Kovuus +3 (kohtal. kova) Luoksepäästävyys +3 (hyväntahtoinen, luoksepääst. avoin), Laukausvarma. PISTEET + 226

Basa "Ronja"on pentueen miellyttäjä. Peruskoulutettu,hurmaava tyttö, joskin hieman pehmeä. Ronjalla on voimakas paimennusvietti ja hän paimentaakin täyspäiväisesti. Lonkat A ja silmät ovat terveet, näyttelyistä mm. ykkösiä. Luonnetestattu pistein + 140. Vilkas ja nopea työkoira. Ronjalla on ollut kolme pentuetta, joista yksi kennel Demssin.

Basa

Bello "Doris" on vilkas ja energinen narttu, joskin hieman kovapäinen. Lonkat ja silmät terveet. Näyttelyistä mm. ykkösiä, SA,SERT;PN:VSP. Ollut kaksi pentuetta, muihin kenneleihin. Luonnetestattu pistein 186, hylätty laukausalttiuden vuoksi.

Bravo, näyttelyistä mm. SA. Silmiltään ja lonkiltaan terve.

Muut Koirat:

Cockerspanieli Merazure Great future "Tessa". Tuloksia mm. toko 2x alo 1. Tulokset on saatu kahdella kilpailulla. Näyttelyistä on ykkösiä ja ROP. Tessa on suorittanut myös luonnetestin hyväksytysti. Silmät ja lonkat ovat täysin terveet. Tessalla on ollut kaksi hyvää pentuetta kasvattajansa teettämänä. Tessa on mukavuudenhaluinen, lapsirakas, ja tulee toimeen toisten koirien kanssa. Tessa rakastaa myös syömistä...

Ulkona tessa on aktiivinen ja tekee mielelään mitä pyydetään. Tessa kasvattaa muidenkin pennut olemalla lapsenvahtina.

Thundersky sivut Uutisia Kuvia Sukutaulut Kirjoita vieraskirjaan Lue Vieraskirjaa