Make your own free website on Tripod.com

Kennel THUNDERSKY

 

Ek Toini Lumparlankatu 8
21200 Raisio
02-438 0809  

Tervetuloa tutustumaan Thundersky ja Demssin yhteiselle sivustolle! Linkit sivun alalaidassa..

Starlet Elaisa

Kasvatit

Confianza, Conde, Curioso, Corazon, Corinne, Contento ja Cherry, Syntyneet 14.06.1999. E. Starlet Elaisa ( toko avo, 2 sert ), I. V-98, Kans, Fin & Est MVA, ÖbSg-92, BH Pikkupaimenen Pick of the Pack ( mm. toko-voi, LTE +224 )

Sukutaulut

Kuvia

THUNDERSKY CONFIANZA "Bingo" on avoin ja vilkas. Ainakin toistaiseksi hän viihtyy hyvin toimeliaana kotikoirana.

THUNDERSKY CONDE "Fili" on myös toistaiseksi osallistuvana kotikoirana. Luonteeltaan hänkin on vilkas sekä avoin.

FIN MVA THUNDERSKY CURIOSO "Sinko" on erittäin vilkas ja avoin koira, jonka nimi kuvaa koko olemusta! Kilpailee agilityssa 2-luokassa, ja harrastaa ainakin tällähetkellä vain "kotitarpeiksi" mm. hakua ja tokoa. Näyttelyistä, mm. FIN MVA, cacib ja useita pu sijoituksia. Lonkat B. Erittäin hyvin toimiva, tyypikäs koira, joka on mukava niin harrastuskaverina kuin kotikoirana. Luonnetestattu pistein 174.

Thundersky Curioso

5.5.02 Thundersky Curioso lte

Tuom:Kai Tarkka & Tuomo Loven. Toimintakyky + 1 (kohtuull.), Terävyys + 3 (koht. ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua). Puolustushalu + 3 (Kohtuull, hillitty), Taisteluhalu +2 (koht.), Hermorakenne + 1 (hiem. rauhaton), Temperamentti + 3 (vilkas), Kovuus + 1 (hiem. pehmeä). Luoksepäästävyys + 3 (hyväntaht, luoksepääst. avoin), Laukauskokematon Pist. 174

FIN MVA THUNDERSKY CORAZON "Pepi" on luonteeltansa hieman pehmeä, mutta silti vilkas narttu. Lonkat on kuvattu tuloksella B, Silmät ovat terveet, luonnetestattu.

Thundersky Corazon

6.10.02 Thundersky Corazon lte

Tuom:. Toimintakyky + 1 (kohtuull.), Terävyys + 1 (pieni. ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua). Puolustushalu + 1 (pieni), Taisteluhalu -1 (pieni.), Hermorakenne + 1 (hiem. rauhaton), Temperamentti + 3 (vilkas), Kovuus + 1 (hiem. pehmeä). Luoksepäästävyys + 3 (hyväntaht, luoksepääst. avoin), Laukausvarma Pist. 140

THUNDERSKY CORINNE "Cara" viihtyy toistaiseksi perheen omana kultana kotona. Avoin ja aina ystävällinen, tyypikäs narttu.

THUNDERSKY CONTENTO "Salli" on myöskin avoin ja vilkas narttu. Peruskoulutettu, näyttelyistä hänellä on mm. serti, lonkat ovat täysin terveet, eli A. Luonnetestiin hän tulee osallistumaan lähitulevaisuudessa.

Thundersky Contento

THUNDERSKY CHERRY "Ransu" on luonteeltansa hieman pehmeä, mutta avoin ja ystävällinen kotikoira. Hyvä rakenteinen narttu. Valitettavasti ja suureksi suruksi Ransu menehtyi auton kanssa törmättyään.

Thundersky Cherry

Kiitos vierailustasi, jätä terveisesi vieraskirjaan

Kennel Demssin

Sukutaulut Uutisia Kuvia Kirjoita vieraskirjaan Lue Vieraskirjaa