Make your own free website on Tripod.com

Kennel DEMSSIN

 
Hernandez Eija  
32100 Ypäjä  
050-521 3147  
demssin@jippii.fi  

Demssin & Thundersky esittelevät yhdessä pentueensa ja koiransa! Panostamme ennen kaikkea terveisiin, paimennusvietin omaaviin koiriin! Pentueita suunnitteilla, voit kysellä mm. e-mailitse...demssin@jippii.fi..

Kennel DEMSSIN KASVATIT:

A-pentue: E. Yazina's Donna Juanita (mm. agi 2-lk, näytt. SERT). I. V-98, Kans,Fin, Est MVA,ÖbSg-92,BH Pikkupaimenen Pick of the Pack (mm. toko-voi, LTE +224)

DEMSSIN Arthuro, Acaso, Abrazo, Afilado, Aciedro

DEMSSIN ARTHURO on vilkas ja tempperamenttinen paimen sanan varsinaisessa merkityksessä. Hänet on esitetty kerran näyttelyssä ennen muuttoaan Karibialle. Tuomarina oli T. Mc Coy, Irlannista. Arvosteluna: Erittäin hyvä pentu, ihana pää ja silmät, erittäin hyvä kaula, ihanat lavat. Liikkuu kauniisti, joskin hieman ujosti (PEK 1).

Arthuro "Turin" työskentelee paimenena Dominikaanisessa tasavallassa yhdessä siskonsa Acierdon kanssa.

DEMSSIN ACASO "Vili" on tempperamenttinen ja hyväluonteinen autoileva kotikoira.

DEMSSIN AFILADO "Punainen" on vilkas tyttö. Hänet on esitetty kerran näyttelyssä kuuden kuukauden iässä. Tuomarina Tommy Mc Coy irlannista. Arvosteluna: Kaunis 6 kuukauden ikäinen narttu, hieman voimakas pää, hyvät tummat silmät, kaunis kaula, hyväasentoiset lavat, hyvä ylälinja. Ei liiku kovin hyvin takaa. (PEK 2)

DEMSSIN ACIERDO "Pipsa" on erittäin tempperamenttinen, terävä ja omia polkujaan kulkeva tyttö. Hänet on myös kerran esitetty näyttelyssä. Arvostelu: Hyvin kaunis 6 kk ikäinen narttu, kaunis pää, hyvät tummat silmät, hyväasentoiset korvat, hyvä kaula ja lavat. Kaunis tasainen ylälinja, hyvässä turkissa. Liikkuu ja esiintyy hyvin. (PEK 1, kp, ROP-p ). Pipsan päivät kuluvat kovassa paimennustyössä Dominikaanisessa tasavallassa paahtavan auringon alla.

Hänellä on ollut yksi pentue ennen muuttoaan FIN MVA Starsky Gary Grantin kanssa. Pennut ovat pärjänneet hyvin näyttelyissä ja kaikki tarkastetut koirat ovat olleet terveitä lonkiltaan ja silmiltään. Myös paimennusvietti, terävyys ja melkoinen tempperamenttisyys ovat periytyneet.

D-pentue: Synt. 4.2001, E. Starlet Elaisa "Rita". I. BH, Starsky Sebastian "Panda" (toimii työkoirana rajavartiolaitoksella).

Sukutaulut

DEMSSIN Duquesa, Durazno, Donna, Dixie, Davy.

DEMSSIN DONNA Oli maatilalla paimenena, osallistuen ja opetellen lähes kaikkia maatilantöitä. Valitettavasti auton paimentaminen koitui tämän ihanan neidon kohtaloksi..

DEMSSIN DUQUESA "Hetu" on saanut näyttelyistä jo kaksi sertiä, viimeistä on nyt vielä odotettava iän puolesta.

Hetu

DEMSSIN DURAZNO Harrastaa rauniokoira toimintaa, ja näyttelystä tällä nartulla myöskin on mm. serti. Lonkat A.

Dunazno

DEMSSIN DAVY Uros, joka omaa myöskin kovan paimennusvietin.E-pentue: Synt. 5.2001, E. Basa, I. BH,Woodrail Jazzman (toko-voi, lte 190, pera,peha tuloksia)

DEMSSIN Ejemplo, Esmeralda; Encanto, Elegante, Efecto, Ensueno, Excelente.

DEMSSIN EXCELENTE "Demi" seuraa isänsä jalanjälkiä ja harrastaa mm. raunioita.

BH, DEMSSIN ENSUENO "Zero" on erittäin vilkas koira, jonka kanssa on aloiteltu tottisksen ja raunioiden merkeissä. Tokossa avoimessa luokassa. Lonkat A, kyynäret 0-0.

DEMSSIN EJEMPLO, "Donna" on erittäin energinen koira, joka toimii kotonansa paimentaen mm. kalkkunoita ym. perheen lintuja.

DEMSSIN ESMERALDA "Viivi" on vauhti-mimmi, joka on käynyt myös mm. raunioilla.

Viivi

DEMSSIN ELEGANTE "Hari" oli erittäin vilkas, rohkea ja tominnanhaluinen koira, joka harrasti mm. raunioita. Lonkat A. Hari menehtyi 29.8.2002.

Hari

Kennel DEMSSIN Tuonnit:

BORDERBROOK SWAN LAKE "Pixie" synt. 2002, Kasv. Audery MCConnachie

"A puppy of correct shape, showing a lot of promise for the future. Head good, good reach of neck, super angulation front & rear, good level topline, a dog for the future, lovely bitch" Turku KV 2003, Denis Craven, Iso-Britannia.

Pixien näyttelyura on alkanut kivasti, hänellä on kaksi sertiä junioriluokasta.

Borderbrook Kennel!

Kuvia!

KASVATTIEN JÄLKELÄISET:

(i .FIN MVA Starsky Gary Grant - e. Demssin Acierdo)

Dembatidor, Bacilar, Besito, Bello, Basa, Bravo ja Bahia

FIN MVA, BH DEMBATIDOR "Lazy" on terävä ja tempperamenttinen, lapsirakas ja vilkas uros. Omaa todella voimakkaan paimennusvietin ja työskenteleekin täysipäiväisenä vuohipaimenena. Sen lisäksi harrastaa suojelua. Tokossa avoimessa luokassa.

Lazy on lonkiltaan ja silmiltään täysin terve. Luonnetestattu pistein + 155. Näyttelyistä mm. ROP, kp, 3xSERT,Cacib. Suunnittelee jalostuuraansa paimentavien narttujen kanssa...

"A perfectly balanced dog, carrying a welth of coat but a type of example at the breed & this is the type that I would breed for, but I often missed". Turku KV 2003, Denis Craven, Iso-Britannia

Dembatidor

BACILAR "Timi" on erittäin ystävällinen ja vilkas poika. Timi on omistajansa mukana mukana talleilla päivittäin. Näyttelyssä esiintyi kerran JUN 2. Omistajansa suruksi jäi traktorin alle ennen aikuisikäänsä ja menehtyi.

BESITO "Linda" on vilkas, tempperamenttinen ja tyypikäs tyttö. Viihtyy aktiivisena kotikoirana. Hänellä on ollut yksi pentue. Lonkiltaan terve, näytt. 1 palk.

6.10.02 Besito lte

Tuom:. Toimintakyky + 2 (suuri), Terävyys + 1 (pieni. ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua). Puolustushalu + 1 (pieni), Taisteluhalu +1 (eritt.suuri.), Hermorakenne + 2 (suht. rauhallinen), Temperamentti + 3 (vilkas), Kovuus + 3 (koht. kova). Luoksepäästävyys + 3 (hyväntaht, luoksepääst. avoin), Laukausvarma Pist. 226(!Tulos mitätöity,testattu liian pian pentujen jälkeen)

BASA "Ronja"on pentueen miellyttäjä. Peruskoulutettu,hurmaava tyttö, joskin hieman pehmeä. Ronjalla on voimakas paimennusvietti ja hän paimentaakin täyspäiväisesti. Lonkat A ja silmät ovat terveet, näyttelyistä mm. ykkösiä. Vilkas ja nopea työkoira. Ronjalla on ollut kaksi pentuetta.

Basa

BELLO "Doris" on vilkas ja energinen narttu, joskin hieman kovapäinen. Lonkat ja silmät terveet. Näyttelyistä mm. ykkösiä, SA,SERT;PN:VSP.Yksi pentue Woodrail Jazzmanin kanssa. Doris valmistautuu BH-kokeeseen ja luonnetestiin.

BRAVO, näyttelyistä mm. SA. Silmiltään ja lonkiltaan terve.

MUUT KOIRAT:

Cockerspanieli Merazure Great future "Tessa". Tuloksia mm. TOKO 2x ALO 1. Tulokset on saatu kahdella kilpailulla. Näyttelyistä on ykkösiä ja ROP. Tessa on suorittanut myös luonnetestin hyväksytysti. Silmät ja lonkat ovat täysin terveet.

Tessalla on ollut kaksi hyvää pentuetta kasvattajansa teettämänä. Tessa on mukavuudenhaluinen, lapsirakas, ja tulee toimeen toisten koirien kanssa. Tessa rakastaa myös syömistä...

Ulkona tessa on aktiivinen ja tekee mielelään mitä pyydetään. Tessa kasvattaa muidenkin pennut olemalla lapsenvahtina.

Thundersky sivut Uutisia Kuvia Sukutaulut Kirjoita vieraskirjaan Lue Vieraskirjaa